Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával

360 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával

360 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kavegourmet.hu
Termékleírás
Szállítási idő DPD futár 1-2 munkanap
Szállítási idő Foxpost 2-4 munkanap
Brand Topcsoki

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviávalEnergiacsökkentett forró csokoládé ízű italpor. Cukor nélkül, természetes édesítőszerrel! Gluténmentes!

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával Nagyon egyszerűen el lehet készíteni. Hozzávalók: - 25 g forrócsoki por
- 1,2 dl 2,8 %-os tej. 1. Elkészítés kávégép gőzölő cső segítségével :
Első lépésként a gőzölő csőből addig engedjük ki a vizet, míg gőz nem jön a víz helyett.
Az összetevők felforrása után még 2-3 másodpercig gőzöljük, hogy csomómentes italt kapjunk. Ha a kávéfőző gép cappuccino készítő műanyag csővel rendelkezik, akkor az összetevőket gondosan el kell keverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni! Az elkészítés igényességétől is függ az italunk minősége és élvezhetősége, ezért gondos odafigyelést igényel. Így megkaphatjuk a megfelelő „Topcsoki minőséget. 2. Tűzhelyen való elkészítés (gáz vagy elektromos) :
A főzőedény kiválasztása után elkeverjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, majd gyenge lángon forrásig főzzük és folyamatosan kevergetjük a csomómentesség érdekében.
Ha főzés közben a forrócsoki túl sűrűnek tűnik, akkor adhatunk hozzá még egy kis tejet. 3. Elkészítés mikrohullámú sütőben :
A főzőedény mikrohullámú sütőhöz való kiválasztása után (fedővel rendelkező) edénybe öntjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port. Csomómentesre keverjük és a watt számtól függően kb. 2 percig (forrásig) főzzük. 4. Elkészítés tejhabosító készülékben A tejhabosító főzőedényében összekeverjük az összetevőket az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, megfelelő sűrűségűre, buborékosra főzzük. Függetlenül attól, hogy az elkészítése milyen módon történt, ha sűríteni akarjuk, akkor forrócsoki port adunk hozzá, ha hígítani szeretnénk, akkor tejet használunk (főzés közben). Egészségére!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.