Stradiotto extra sűrű olasz mogyorós forró csokoládé magas kakaótartalommal, alacsony zsírtartalmú kakaóporból. A tökéletes forró csokoládé elkészítése Egy adag (25 g) forró...
Stradiotto extra sűrű olasz chilis forró csokoládé magas kakaótartalommal, alacsony zsírtartalmú kakaóporból. A tökéletes forró csokoládé elkészítése Egy adag (25 g) forró...
Luxus csészében - Készíts krémes forró csokoládét néhány perc alatt, akár az otthonod kényelmében! Praktikus kiszerelés - Minden tasak épp tökéletes mennyiségű forró csoki port...
Luxus csészében - Készíts krémes forró csokoládét néhány perc alatt, akár az otthonod kényelmében! Praktikus kiszerelés - Minden tasak épp tökéletes mennyiségű forró csoki port...
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor...
A bio kakaó amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. A kakaóbab extrém magas vitamin és ásványi anyag tartalmú...
Stradiotto extra sűrű olasz sós karamellás forró csokoládé magas kakaótartalommal, prémium minőségű, alacsony zsírtartalmú kakaóporból. 150 ml langyos tejjel felmelegítve és összekeverve...
BioMenü BIO 250g perui Kakaópor teli antioxidánsokkal. Egészséges, bio és 100%-ban természetes táplálék. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják...
A kakaóbab csokoládé a legtisztább formájában. A világ 20 leggazdagabb antioxidánsforrása közé tartozik. A gazdag étcsokoládé íz minden más ételt kiegészít. A pirítatlan kakaóbab...
A kakaómassza olyan szuperétel, amely egészséges anyagokban gazdag, például vitaminokban, ásványi anyagokban, alkaloidokban, antioxidánsokban és polifenolokban. Ez egy 100% -os...
BioMenü bio perui kakaópor 250 g A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája...
A Starbucks® Signature Chocolate legfontosabb előnyei 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaó A Starbucks® Signature Chocolate forró csokoládé 42% kakaót tartalmaz ...
PALMA termőterület-szelektált étcsokoládé granulátum - Madagaszkár 74% A kakaóbab termesztésének és betakarításának köszönhetően a madagaszkári csokoládét aromás gyümölcsök, citrusfélék...
Összetevők: Cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat. A termék TARTALMAZ szóját/szója alapú összetevőt és tejet/tejszármazékokat, illetve...
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer,...
Bar tipusú, prémium minőségű, sűrű, testes és krémes CUKORMENTES forró csokoládé. A termék édesítőszert sem tartalmaz, elkészítésekor tetszőleges módon és mértékben édesíthető...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.