A bio kakaó amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. A kakaó első számú magnézium forrás, melynek jótékony hatását...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Amíg a vaníliánál a Bourbon jelző, az a még finomabb és ritkább Criollo kakaóbab a csokoládé-és kakaó kedvelőknek. A világ teljes...
Felhasználási javaslat:3dl Alpro növényi tejhelyettesítőt (nem tejérzékenyek tehéntejjel is készíthetik) forraljunk fel, majd adjuk hozzá 10g Szafi Free Instant karobos-fahéjas italport...
NATURA NUTELLINO A hőkezelt blanchírozott földimogyorót finomra őrlik és mindennemű adalék nélkül hozzákevernek karob ( vagy másnéven szentjánoskenyér) port. Ez közvetlenül fogyasztható,...
NATURMIND KAROBPOR A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé...
A Szafi Reform zsírszegény kakaópor kiválóan alkalmas sütemények, pudingok, desszertek, krémek ízesítéséhez vagy kakaó ital készítéséhez. Középbarna színű, kitűnő minőségű holland...
A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Tápanyagtartalma...
A 20-22% kakaóvaj tartalmú, Szafi Reform kakaópor gazdag és telt, kakaós ízt ad süteményeknek, pudingoknak, desszerteknek, de tökéletes forró kakaóitalhoz is. Mélybarna színű, kitűnő...
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor...
Karob, a kakaó teobrominmentes helyettesítője. Összetevők: karob A termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik. ...
A bio kakópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül. Tejben, tejhelyettesítőben oldva, mézzel vagy...
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer,...
A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Tápanyagtartalma...
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, színében és illatában a kakaóra hasonlító, kissé édeskés ízű. Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalciumtartalma...
A karobport a szentjánoskenyérfa magjából állítják elő. A karobport a szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő, szárítással és őrléssel. Színében és állagában nagyon...
A Maca Cacao egy finom gyógynövényital, amely macából , perui kakaóból, szentjánoskenyérből és egy csipet steviából áll az édesebb íz érdekében. A keverék más hozzáadott cukrot...
A kakaó a már héj nélküli kakaóbabból származik. BrainMax Pure Super Kakaónk zsírtartalma 20-22% és éppen a zsírokban kötődnek meg az egészségjavító anyagok. A szintből származó...
A kakaó a már héj nélküli kakaóbabból származik. BrainMax Pure Super Kakaónk zsírtartalma 21% és a zsírokban kötődnek meg az egészségjavító anyagok. A szintből származó zsír...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.